2 рецепти гарячих бутербродів із грибами та куркою
Гарячі бутерброди вже давно заслужили популярність серед любителів смачно перекусити. Таку закуску можна приготувати на сніданок, узяти з собою на пікнік, як обід на роботу, або просто, щось перехопити, коли немає часу готувати довго. І не обов'язково вживати бутерброди в гарячому вигляді, холодні вони не менш смачні. Навіть навпаки, поки вони остигають, хліб просочується смачними інгредієнтами, що робить бутерброд ніжнішим і соковитішим. Такі бутерброди виходять смачнішими, ніж магазинні фаст-фуди.
Варіантів приготування гарячих бутербродів величезна кількість. Ось 2 найкращі рецепти гарячих бутербродів приготованих у духовці, з фото, які сподобаються всім. Ці закуски дуже смачні, а їх приготування не вимагає особливих кулінарних здібностей, тому впораються навіть діти. Покроково описано кожну дію.
З копченою куркою та маринованими огірками
Гарячі бутерброди з куркою смачні та ситні, а в поєднанні з сиром та огірком набувають більш вишуканого смаку. Для приготування бутербродів із куркою в духовці вам знадобиться:
Інгредієнти
- 300 г копченої курячої м'якоті,
- 2 шт. маринованих огірків,
- 200 г сиру твердих сортів,
- 200 г майонезу або сметани,
- хліб для тостів,
- зелень.
Приготування:
- Нарізаємо дрібними шматочками курку та солоні огірки. Потім їх змішуємо і заправляємо майонезом або сметаною, ретельно перемішуючи.
- Викладаємо скибочки хліба на деко. Зверху на кожен шматочок викладаємо приготовлену начинку.
- Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо його поверх начинки.
- Дрібно подрібнюємо зелень і трохи прикрашаємо зверху бутерброд.
- Розігріваємо духовку і відправляємо туди бутерброди на 15-20 хвилин за температури 180 градусів. Коли бутерброди покриються рум'яною апетитною скоринкою - можна діставати.
З грибами та цибулею
Як вегетаріанську страву, можна приготувати гарячі бутерброди з грибами. Найсмачніший варіант це з печерицями, вони чудово поєднуються з цибулею і сиром. Для того щоб приготувати цю закуску, вам знадобиться:
Інгредієнти
- 200 г печериць,
- 2-3 шт. невеликих цибулин,
- 200 г сиру твердих сортів,
- 200 г майонезу або сметани,
- хліб для тостів,
- кріп.
Приготування:
- Дрібно нарізаємо цибулю, потім нарізаємо гриби, також невеликими шматочками. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо до неї нарізані гриби.
- На крупній тертці натираємо сир. Дрібно режим кріп і додаємо його до грибів із цибулею, ретельно перемішуючи. В отриману масу додаємо майонез або сметану, ще раз ретельно перемішавши.
- Хліб викладаємо на деко. Зверху розкладаємо отриману начинку і посипаємо сиром. Відправляємо все в розігріту духовку на 180 градусів на 15-20 хвилин. Коли бутерброди вкрилися золотистою скоринкою, це ознака готовності.