Прості та смачні кулінарні рецепти
Простосмак » Закуски » 2 рецепти гарячих бутербродів із грибами та куркою

2 рецепти гарячих бутербродів із грибами та куркою

Гарячі бутерброди в духовці

Гарячі бутерброди вже давно заслужили популярність серед любителів смачно перекусити. Таку закуску можна приготувати на сніданок, узяти з собою на пікнік, як обід на роботу, або просто, щось перехопити, коли немає часу готувати довго. І не обов'язково вживати бутерброди в гарячому вигляді, холодні вони не менш смачні. Навіть навпаки, поки вони остигають, хліб просочується смачними інгредієнтами, що робить бутерброд ніжнішим і соковитішим. Такі бутерброди виходять смачнішими, ніж магазинні фаст-фуди.
Варіантів приготування гарячих бутербродів величезна кількість. Ось 2 найкращі рецепти гарячих бутербродів приготованих у духовці, з фото, які сподобаються всім. Ці закуски дуже смачні, а їх приготування не вимагає особливих кулінарних здібностей, тому впораються навіть діти. Покроково описано кожну дію.

З копченою куркою та маринованими огірками

Гарячі бутерброди з куркою смачні та ситні, а в поєднанні з сиром та огірком набувають більш вишуканого смаку. Для приготування бутербродів із куркою в духовці вам знадобиться:

Інгредієнти

  • 300 г копченої курячої м'якоті,
  • 2 шт. маринованих огірків,
  • 200 г сиру твердих сортів,
  • 200 г майонезу або сметани,
  • хліб для тостів,
  • зелень.

Приготування:

Продукти для приготування бутербродів Нарізана копчена курка

  • Нарізаємо дрібними шматочками курку та солоні огірки. Потім їх змішуємо і заправляємо майонезом або сметаною, ретельно перемішуючи.

Огірки та курка в мисці Огірки, курка та майонез

  • Викладаємо скибочки хліба на деко. Зверху на кожен шматочок викладаємо приготовлену начинку.

Основа для бутербродів Начинка на скибочках хліба

  • Натираємо на крупній тертці сир і посипаємо його поверх начинки.
  • Дрібно подрібнюємо зелень і трохи прикрашаємо зверху бутерброд.

Бутерброди на притивні Бутерброди в духовці

  • Розігріваємо духовку і відправляємо туди бутерброди на 15-20 хвилин за температури 180 градусів. Коли бутерброди покриються рум'яною апетитною скоринкою - можна діставати.

Готові бутерброди на тарілці

З грибами та цибулею

Як вегетаріанську страву, можна приготувати гарячі бутерброди з грибами. Найсмачніший варіант це з печерицями, вони чудово поєднуються з цибулею і сиром. Для того щоб приготувати цю закуску, вам знадобиться:

Інгредієнти

  • 200 г печериць,
  • 2-3 шт. невеликих цибулин,
  • 200 г сиру твердих сортів,
  • 200 г майонезу або сметани,
  • хліб для тостів,
  • кріп.

Приготування:

Шинкована цибуля Цибуля на сковорідці

  • Дрібно нарізаємо цибулю, потім нарізаємо гриби, також невеликими шматочками. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо до неї нарізані гриби.

Подрібнені гриби Гриби з цибулею на сковорідці

  • На крупній тертці натираємо сир. Дрібно режим кріп і додаємо його до грибів із цибулею, ретельно перемішуючи. В отриману масу додаємо майонез або сметану, ще раз ретельно перемішавши.

Сир для бутербродів Кріп на дощечці
Начинка з грибів, цибулі та зелені Хліб із начинкою на деку

  • Хліб викладаємо на деко. Зверху розкладаємо отриману начинку і посипаємо сиром. Відправляємо все в розігріту духовку на 180 градусів на 15-20 хвилин. Коли бутерброди вкрилися золотистою скоринкою, це ознака готовності.

Бутерброди з печерицями, цибулею та сиром

Інші рецепти
20 ідей, як прикрасити стіл на день народження для хлопчика і для дівчинки
20 ідей, як прикрасити стіл на день народження для хлопчика і для дівчинки
Діти дуже люблять свята не тільки через подарунки. Цього дня радісний настрій дарують весела музика, можливість пограти з друзями, розваги, яскраві
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Овочі на грилі – це не тільки чудовий гарнір до м'яса, а й прекрасна закуска. Можна додавати їх у салати, їсти з локшиною та всілякими соусами.
5 недорогих продуктів, у яких багато заліза
5 недорогих продуктів, у яких багато заліза
Список продуктів, багатих на залізо, досить великий: крупи, спеції, какао, субпродукти, яєчний жовток, бобові, зелень, горіхи, сухофрукти..… У 100 г
Варимо яйця пашот - як це зробити правильно
Варимо яйця пашот - як це зробити правильно
Яйця, приготовані способом пашот, давно зарекомендували себе тільки з найкращих сторін. Їх можна використовувати як самодостатню страву, складову
Апетитні котлети з гречки та фаршу з хрусткою скоринкою
Апетитні котлети з гречки та фаршу з хрусткою скоринкою
Будь-яка господиня регулярно замислюється про те, щоб потішити своїх домашніх і приготувати що-небудь нове і незвичайне. У такому разі чудовим
Гриби корівники - як і скільки правильно варити
Гриби корівники - як і скільки правильно варити
Незважаючи на те, що корівники (ще їх називають свинячими грибами) кілька років тому було перенесено з групи умовно їстівних грибів до отруйних,