Бісквітний торт із кремом із кремом із сирного сиру та ананасом
Смачний, соковитий і ніжний ананасовий торт із крем чіз і волоськими горіхами. Готується він зовсім нескладно, а результат вражаючий.
ІнгредієнтиНа торт 20см у діаметрі, що складається з трьох коржів, нам знадобиться
Для бісквіта:
- Яйця С0-6шт
- Борошно в/г-180гр
- Цукор-180гр
- Рослинна олія-50мл
- Цедра лимонна-з 1 лимона
- Ванілін-1п
- Куркума-0,5ч.л. (за бажанням для надання жовтого кольору коржам)
- Сіль-маленька щіпка
- Розпушувач-0,5ч.л.
- Лимонний сік-0,5ст.л.
Для крем чіз:
- Масло вершкове-360гр
- Вершковий сир-800гр
- Цукрова пудра-200гр
- Ванілін-1п
Для просочення і прошарку торта:
- Консервовані ананаси-1 баночка
- Волоські горіхи-100гр
Як приготувати бісквітний торт з ананасами та горіхами
- Готуємо бісквіт. Заздалегідь розігріваємо духовку до 150 градусів.
- У чашу міксера розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі, збиваємо до дуже пишної та об'ємної маси.
- Міксер зупиняємо і далі працюємо з тістом вручну.
- До борошна додаємо розпушувач, куркуму, ванілін і все змішуємо.
- Натираємо цедру лимона на дрібній тертці.
- У пишну яєчну суміш починаємо частинами, через сито додавати сухі інгредієнти.
- Перемішуємо обережно лопаткою від низу до верху.
- Далі додаємо до бісквітного тіста цедру лимона, рослинну олію, лимонний сік, ще трохи змішуємо і перекладаємо у форму.
- Випікаємо бісквіт на нижньому нагріванні за температури 150 градусів 45-50 хвилин.
- Наприкінці перевіряємо готовність дерев'яною шпажкою.
- Готовий бісквіт охолоджуємо на решітці, потім запечатуємо в плівку і прибираємо в холодильник на кілька годин.
- Займемося кремом. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і ваніліном до світлого, пишного стану.
- Далі частинами вводимо вершковий сир, промішуємо до однорідного стану і крем чіз готовий.
Важливо! Даний крем має щільну текстуру при охолодженні.
- Для зручності перед складанням торта його варто потримати при кімнатній температурі або зігріти в теплій (не гарячій) воді на водяній бані.
- Збираємо торт. Розрізаємо бісквіт на три коржі.
- Горіхи подрібнюємо в блендері у велику крихту.
- Ананаси нарізаємо на невеликі шматочки.
- Укладаємо нижній корж і просочуємо його ананасовим соком із баночки.
- Далі наносимо крем завтовшки не менше 1 см.
- Потім посипаємо горіхами і розкладаємо ананаси.
- Кладемо другий корж + просочення + крем + горіхи + ананаси.
- Третій корж + просочення + крем + горіхи і прибираємо торт у холодильник стабілізуватися на три години.
- Потім прикрашаємо торт на свій смак і залишаємо просочуватися на 6-8 годин.
Ананасовий торт із крем чіз і горіхами вас порадує ніжним, не нудотним смаком із приємною кислинкою та свіжістю ананаса.
Приємного чаювання вам і вашим домочадцям!
Інші рецепти
Бісквітний торт зі сметанним кремом і чорносливом
Молочний торт із чорносливом, горіхами на сметанно-масляному заварному кремі. Ніжний вершковий смак цього торта нікого не залишить байдужим.
20 ідей, як прикрасити стіл на день народження для хлопчика і для дівчинки
Діти дуже люблять свята не тільки через подарунки. Цього дня радісний настрій дарують весела музика, можливість пограти з друзями, розваги, яскраві
Ароматні булочки з гарбузом, родзинками та корицею
Домашня випічка з ароматним чаєм - ось що може задати настрій вашим вихідним. Створіть для себе та своїх близьких атмосферу затишку та
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Овочі на грилі – це не тільки чудовий гарнір до м'яса, а й прекрасна закуска. Можна додавати їх у салати, їсти з локшиною та всілякими соусами.
Вівсяний кисіль - як варити в домашніх умовах
Кисіль, приготований із вівсяних пластівців або крупи, користується не такою популярністю, як фруктові або ягідні аналоги напою. Найчастіше його
Варимо яйця пашот - як це зробити правильно
Яйця, приготовані способом пашот, давно зарекомендували себе тільки з найкращих сторін. Їх можна використовувати як самодостатню страву, складову