Прості та смачні кулінарні рецепти
Простосмак » Випічка » Піца з грибами з соусом бешамель

Піца з грибами з соусом бешамель

Піца з грибами з соусом бешамель

Грибна піца з соусом бешамель-це шалено смачно. Вершковий соус з легким ароматом часнику дуже доповнює і прикрашає смак грибної піци.

Інгредієнти

Нам знадобиться на дві піци діаметром приблизно 30см

Для тіста:

  1. Борошно в/г просіяне-500гр
  2. Вода-300мл
  3. Дріжджі сухі-8гр
  4. Олія рослинна-2ст.л.
  5. Сіль-1ч.л. з невеликою гіркою
  6. Цукор-1ч.л. без гірки

Для соусу бешамель:

  1. Масло вершкове-30гр
  2. Молоко-100мл
  3. Борошно в/г-1ч.л. з гіркою
  4. Часник-1 зубчик невеликий
  5. Орегано-0,5ч.л.
  6. Сіль за смаком

Для начинки:

  1. Томатна паста-2ст.л. з невеликою гіркою
  2. Гриби-300гр (у мене печериці)
  3. Сир напівтвердий-200-250гр
  4. Огірок маринований-1-2шт (від розміру)
  5. Перець мелений за смаком

Грибна піца з соусом бешамель

  1. Готуємо тісто. У теплій воді розчиняємо цукор, дріжджі і прибираємо в тепло до появи пінної шапочки.
  2. Грибна піца з соусом бешамель

  3. У просіяне борошно додаємо сіль, рослинну олію та дріжджову масу.
  4. Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель

  5. Замішуємо тісто середньої густини і прибираємо в тепло на одноразовий підйом.
  6. Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель

  7. Готуємо соус бешамель. У кухлику розтоплюємо вершкове масло і за постійного помішування додаємо борошно, молоко, часник, орегано і трохи солі.
  8. Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца із соусом бешамель

  9. Варимо соус до кремової текстури не перестаючи помішувати.
  10. Грибна піца з соусом бешамель

  11. Даємо соусу охолонути до кімнатної температури.
  12. Нарізаємо гриби та маринований огірок тонкими пластинками.
  13. Грибна піца з соусом бешамель

  14. Сир натираємо на середній тертці.
  15. Грибна піца з соусом бешамель

  16. Розігріваємо духовку до 250 градусів.
  17. Приступаємо до складання наших піц. Тісто, що підійшло, обминаємо і ділимо на дві рівні частини.
  18. Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель

  19. Розкачуємо кожну в коло приблизно 30см.
  20. Грибна піца з соусом бешамель

  21. Укладаємо наші заготовки на змащені дека.
  22. Грибна піца з соусом бешамель

  23. Натикаємо дно піц виделкою.
  24. Грибна піца з соусом бешамель

  25. Далі наносимо томатну пасту.
  26. Грибна піца з соусом бешамель

  27. Потім соус бешамель.
  28. Грибна піца з соусом бешамель

  29. Укладаємо огірок і гриби.
  30. Грибна піца з соусом бешамель
    Грибна піца з соусом бешамель

  31. Приправляємо меленим перцем.
  32. Грибна піца з соусом бешамель

  33. Щедро посипаємо тертим сиром.
  34. Грибна піца з соусом бешамель

  35. Випікаємо піци по черзі за температури 250 градусів 8-10 хвилин кожну (можна з конвекцією).
  36. Грибна піца з соусом бешамель

  37. Перевіряємо готовність так-підчепивши лопаткою, дивимося дно піци, воно має бути світло-коричневого кольору.

Супер-смачна грибна піца з соусом бешамель готова.

Грибна піца з соусом бешамель

Час пригощати своїх улюблених домочадців і друзів.

Грибна піца з соусом бешамель

Смачного!

Грибна піца з соусом бешамель

[desc][/desc]
Інші рецепти
М'ясний пиріг у духовці з дріжджового тіста
М'ясний пиріг у духовці з дріжджового тіста
Соковитий і дуже смачний пиріг із м'ясом із дріжджового тіста. Начинка зі свинячого фаршу з ароматними спеціями та великою кількістю обсмаженої
Пиріжки з куркою та сиром у духовці
Пиріжки з куркою та сиром у духовці
Дуже смачні здобні пиріжки з куркою, помідорами та сиром у духовці. А пишне і ароматне тісто для них, ставиться на оцті.
Спеції для грецького салату: які трави поєднуються, популярні приправи та заправки
Спеції для грецького салату: які трави поєднуються, популярні приправи та заправки
Склад салату і приправа для грецького салату знайомі багатьом. Одного у всіх страва виходить різною. Секрет цього полягає у використовуваній
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Готуй овочі на грилі зі смаком: найкращі спеції, приправи та маринади
Овочі на грилі – це не тільки чудовий гарнір до м'яса, а й прекрасна закуска. Можна додавати їх у салати, їсти з локшиною та всілякими соусами.
Чим можна замінити соєвий соус? Азіатські соуси з того, що є під рукою
Чим можна замінити соєвий соус? Азіатські соуси з того, що є під рукою
Чим замінити соус у маринаді Оливковий маринад Маринад із бальзамічного оцту Маринад із червоного виноградного оцту Маринад із лимонного соку і
Котлети з фаршу з помідором або грибами під сиром у духовці
Котлети з фаршу з помідором або грибами під сиром у духовці
Котлети з грибною начинкою, запечені в духовці під сиром, - чудовий варіант ситної та простої в приготуванні страви. Якщо у вас є готовий фарш,