Як готувати
Коли потрібно солити м'ясо під час варіння, щоб не зіпсувати
Питання та відповіді Що робити, якщо пересолили м'ясо під час варіння? Як правильно солити м'ясний бульйон на суп? Коли краще солити
Коли краще солити юшку та рибний бульйон, щоб він був смачним
Кухарі рекомендують солити юшку і рибний бульйон після закипання води і видалення піни. Час додавання солі великої ролі не відіграє. Зазвичай перші
Коли краще солити рис під час варіння, щоб був розсипчастим і смачним
Кухарі рекомендують солити рис так, як зазначено в рецепті. Залежно від страви, його солять на початку приготування або наприкінці варіння. Особливо
Коли краще солити плов, щоб він вийшов «справжнім»: соковитим, смачним, насиченим
Питання та відповіді Коли не можна солити плов? Що робити, якщо плов пересолений? Кухарі рекомендують солити плов кілька разів у процесі
Коли краще солити печінку під час смаження, щоб вона вийшла смачною (яловичу, свинячу, курячу)
Куряча, свиняча та яловича печінка можуть перетворитися на вишуканий делікатес. Перше, про що попереджають кухарі: «Потрібно знати, коли солити
Коли краще солити курячий бульйон, щоб він вийшов смачним: солимо бульйон для супу і для вживання з чашки
Існує дві різні думки щодо того, коли солити бульйон під час варіння курки. Кухарі рекомендують додавати сіль за 10 хвилин до закінчення готування
Коли краще солити квасолю під час варіння і як солять інші бобові, сочевицю і нут
Кухарі рекомендують солити квасолю при варінні, як і інші бобові (сочевицю, горох, нут), наприкінці приготування. Сіль додають за 5-10 хвилин до
Коли краще солити бульйон із яловичини
Скільки солити м'ясний бульйон Як зварити корисний бульйон і не пересолити - рецепти Ароматний бульйон із яловичини Бульйон із яловичого
Коли і скільки потрібно солити макарони під час варіння, щоб вони не розварилися
Кухарі відповіли, коли солити макарони під час варіння. Сіль потрібно додати у воду до того, як вона почне закипати. Продукт починають варити через